Trabzon'un yeni Valisi Aziz Yıldırım'dan isim benzerliği ve Trabzonspor açıklaması!

Trabzon'un yeni Valisi Aziz Yıldırım, Fenerbahçe Eski Başkanı Aziz Yıldırım ile olan isim benzerliği ve Trabzonspor ile ilgili olarak konuştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın imzasıyla Resmi Gazete'de Valiler Kararnamesi yayımlanmış ve Trabzon'da İsmail Ustaoğlu'nun yerine Aziz Yıldırım Vali olarak göreve getirilmişti.

Son olarak Tekirdağ'da görev yapan Trabzonlu Vali Aziz Yıldırım, Fenerbahçe Eski Başkanı Aziz Yıldırım ile ilgili isim benzerliği ve Trabzonspor açıklaması geldi.

Trabzonspor taraftarı olduğunu ifade eden Vali Aziz Yıldırım, "İsim tamamen benzerlik. Onlara söyleyecek bir şeyimiz yoktur. Netice olarak biz de bu ismi doğduğumuzdan beri taşıyoruz" dedi.

Kaynak:Haber61 Spor Servisi

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
9 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler