Trabzon'un rakibinde tanıdık isimler var

Gaziantepspor'da Trabzonspor'dan giden 3 isim bulunuyor

Trabzon'un rakibinde tanıdık isimler var
Spor Toto Süper Ligi'nin 19. haftasında Trabzonspor ile Gaziantepspor, 29 Ocak Pazar günü saat 16.00'da Şenol Güneş Kopmleksi'nde bulunan yeni stadyumunda karşı karşıya gelecek. Ligde oynadığı son iki maçta Bursaspor'u 2-1 ve Kasımpaşa'yı 1-0 mağlup ederek, ikinci yarıya iyi bir başlangıç yapan bordo-mavililer yakaladığı çıkışı Gaziantepspor karşısında da sürdürerek 3'te 3 yapmayı hedefliyor.

TANIDIK İSİMLER VAR

Trabzonspor ile Gaziantepspor arasında oynanacak olan karşılaşmada tanıdık isimler rakip olacak. Ligin ilk yarısında bordo-mavili formayı giyen Muhammet Demir, kiralık oynadığı Gaziantepspor formasıyla bordo-mavili takıma rakip olacak. Yine Trabzonspor'un oyuncusu olan ve kiralık olarak Gaziantepspor'da bulunan Musa Nizam ve Sefa Yılmaz'da forma giymeleri halinde Trabzonspor'un rakibi olacaklar.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor