Trabzon'un kayıp yıldızı

Büyük umutlar ile transfer edilen Senegalli oyuncu gole hasret kaldı   Trabzonspor’da Senegalli oyuncu Dame N’Doye adeta geçmişini arıyor… Bordo-Mavili takıma büyük umutlar ile transfer edilen ancak ligde geride kalan 10 haftanın 8’inde forma giyen Senega

Trabzon'un kayıp yıldızı
Büyük umutlar ile transfer edilen Senegalli oyuncu gole hasret kaldı
 
Trabzonspor’da Senegalli oyuncu Dame N’Doye adeta geçmişini arıyor… Bordo-Mavili takıma büyük umutlar ile transfer edilen ancak ligde geride kalan 10 haftanın 8’inde forma giyen Senegalli oyuncu, performansı ile tam bir hayal kırıklığı yaratıyor. Trabzonspor forması ile henüz gol atamayan N’doye, Beşikteş ve Gaziantepspor maçlarında birer asist yapabildi.
 
Futbol kariyerindeki en golcü sezonlarını Danimarka ekibi Copenhagen de yaşayan Senegalli oyuncu 2010-2011 sezonunda lig ve şampiyonlar ligi olmak üzere 2 kulvarda 58 gole imza atmıştı. 2012-2013 sezonunda Rus ekibi Lokomotif Moskova’ya transfer olan N’doye, burada forma giyindiği 68 maçta ise 27 gol atabilmişti. 2014-2015 sezonun ikinci yarısında İngiliz ekibi Hull’e transfer olan N’doye burada da 15 maçta 5 gol atıp beklentilere cevap verememişti.  

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor