Trabzon'un gururu: Yavuz Sultan Selim Anadolu Lisesi Türkiye şampiyonu oldu

Yavuz Sultan Selim Anadolu Lisesi futbol takımı, final maçında rakibini 3-0 gibi net bir skorla mağlup ederek Türkiye Şampiyonu oldu

Trabzon'un gururu: Yavuz Sultan Selim Anadolu Lisesi Türkiye şampiyonu oldu

Trabzon'un yetenekli gençleri, Türkiye Liseler Arası Okul Sporları Futbol Müsabakalarında zirveye çıkarak büyük bir başarıya imza attı. Yavuz Sultan Selim Anadolu Lisesi futbol takımı, final maçında rakibini 3-0 gibi net bir skorla mağlup ederek Türkiye Şampiyonu oldu. Şampiyonluğu getiren golleri Yiğit, Berkay ve Boran attı.

17-27 Mayıs tarihinde ise Trabzon'u Çin'de düzenlenecek Dünya Kupası'nda temsil eecekler.

Ortahisar İlçe Milli Eğitim Müdürü Cemil Karakaş, yaptığı açıklamada takımın bu büyük başarısını kutlayarak, "Yavuz Sultan Selim Anadolu Lisesi futbol takımı, final maçında gösterdiği üstün performansla Türkiye Şampiyonu olmayı başarmıştır. Şimdi ise gözlerini Dünya Şampiyonası'na dikmiş durumdalar. Türkiye'yi uluslararası alanda temsil edecek olmalarından ötürü tüm takım üyelerine ve emeği geçen herkese minnettarız. Okulumuzun kıymetli Müdürü Ali Turan başta olmak üzere, bu başarıda emeği geçen herkese teşekkürlerimi sunarım" dedi.

whatsapp-image-2024-03-22-at-16-21-49.jpeg

whatsapp-image-2024-03-22-at-16-21-50.jpeg

whatsapp-image-2024-03-22-at-16-21-50-1.jpeg

whatsapp-image-2024-03-22-at-16-27-26.jpeg

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor