Trabzon'un gururu olmaya devam ediyor! Hollanda'yı salladı

Trabzonspor'un yetiştirdiği Ahmetcan Kaplan Hollanda' ligine damgasını vurmaya devam ediyor.

Trabzon'un gururu olmaya devam ediyor! Hollanda'yı salladı

Trabzonspor'un genç yeteneği Ahmetcan Kaplan, Hollanda'nın köklü kulüplerinden Ajax'a 9.5 milyon euro gibi önemli bir bonservis bedeliyle transfer olduktan sonra performansıyla futbol dünyasının dikkatini çekiyor. 21 yaşındaki savunma oyuncusu, son olarak Go Ahead Eagles takımıyla oynanan ve 1-1 sona eren lig maçında sahaya ilk 11'de çıktı ve 8.0 gibi yüksek bir reyting puanı alarak maçın öne çıkan isimlerinden biri oldu.

Ajax'ın defans hattında kilit bir role sahip olan Ahmetcan, sahadaki liderliği ve oyun okuma yeteneği ile takımının savunmasını güçlendiriyor. Genç stoper, hava toplarındaki hakimiyeti ve topu oyuna sokmadaki becerisi ile de öne çıkıyor. Ahmetcan'ın bu performansı, onun kısa sürede Ajax'ın vazgeçilmez oyuncularından biri haline gelmesini sağladı.

Trabzonspor altyapısında yetişen ve buradan Avrupa'ya adım atan Ahmetcan Kaplan, uluslararası arenada gösterdiği performansla Türk futbolunun yetiştirdiği değerli isimler arasında yerini alıyor. Ajax forması altında sergilediği oyun, onun gelecekte Avrupa'nın en büyük kulüplerinde oynama potansiyeline sahip olduğunu gösteriyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor