Trabzon'un eski golcüsü Lisbon'a gidiyor!

Portekiz ekibi Sporting Lisbon River Plate'te forma giyenTeofilo Gutierrez'i transfer etmeye çok yaklaştı.Bir dönemTrabzonspor'un da formasını giyen Kolombiyalı yıldızın menajeri Efrain Pachan, konuyla ilgili olarak"Jorge'nin Teo'yu istediğini biliyoruz.

Trabzon'un eski golcüsü Lisbon'a gidiyor!

Portekiz ekibi Sporting Lisbon River Plate'te forma giyenTeofilo Gutierrez'i transfer etmeye çok yaklaştı.

Bir dönemTrabzonspor'un da formasını giyen Kolombiyalı yıldızın menajeri Efrain Pachan, konuyla ilgili olarak"Jorge'nin Teo'yu istediğini biliyoruz. O da Sporting'i istiyor. Bu transfer gerçekleşirse çok mutlu olacak. Teo, gittiği her kulüpte şampiyon oldu ve Sporting'e de şampiyon olmak için gidecek"ifadelerini kullandı

Portekiz basını Teo Gutierrez'in Sporting Lisbon'a 3 yıllık imza atacağını duyururken Portekiz ekibinin oyuncunun bonservisi için 3 milyon euro deyeceği vurgulandı.

2009 - 2011 yılları arasında Trabzonspor forması giyen 30 yaşındaki Kolombiyalı golcü, 2013/14 sezonundan itibaren River Plate'te forma giyiyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor