Trabzonspor’un Yusuf planı

Trabzonspor'da Yusuf Erdoğan konusunda çalışmalarını sürdürüyor.

Trabzonspor’un Yusuf planı

Haber61 - Spor Servisi - Transfer sezonunda eksik mevkilere takviye yapmak isteyen Trabzonspor’da diğer taraftan mevcut kadroda bulunan oyuncularının akıbetini netleştirme uğraşı içerisinde.


Bordo-Mavili takımda yeni sezonda kadroda olup olmayacağı merak edilen Yusuf Erdoğan  yönetiminin bırakmayı düşündüğü oyunculardan değil. 

Yönetimin hiçbir futbolcu için böyle bir yaptırımlarının bulunmadığını belirterek futbolculardan gelecek ayrılma kararlarına anlayış gösterileceği gelen bilgiler arasında. Adı İstanbul kulüpleriyle anılan Yusuf Erdoğan’ın daha fazla süre alacağı bir takıma gitmek istediği gelen bilgiler arasında.

Öte yandan Torku Konyaspor takımı ile anlaşma sağlayan Mustafa Reşit Akçay’ın eski öğrencisi Yusuf Erdoğan’ı istediği ve Konyaspor yönetiminin bu oyuncunun transferiyle ilgili araştırma başlattığı iddia edildi.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler