"Trabzonspor'un yolu doğrudur"

Haber61/Haber Servisi - TFF eski yöneticisi, Trabzonspor eski yöneticisi iş adamı Mustafa Beyazlı’dan Haber61’e çarpıcı açıklamalar   Beyazlı Trabzonspor kongresinden sonraki süreci ilk kez değerlendirdi, Trabzonspor Kulübü Başkanı Muharrem Usta ve yöneti

"Trabzonspor'un yolu doğrudur"
Haber61/Haber Servisi - TFF eski yöneticisi, Trabzonspor eski yöneticisi iş adamı Mustafa Beyazlı’dan Haber61’e çarpıcı açıklamalar
 
Beyazlı Trabzonspor kongresinden sonraki süreci ilk kez değerlendirdi, Trabzonspor Kulübü Başkanı Muharrem Usta ve yönetimi için, “Çok iyi işler yaptılar hepsini tebrik ediyorum” dedi. 
 
KISA VADEDE HARİKA İŞLER YAPTILAR
 
Beyazlı şunları söyledi;
 
“Sayın Muharrem Usta kısa vadede yapılması gerekenleri maksimum seviyede gerçekleştirmiştir. Kendisini tebrik ediyoruz.
 
BASKILARI AZALTTILAR
 
Finansal manada yönetim kurulunun kendi katkılarıyla kulübe nefes aldırılmış, oyuncularla yapılan görüşmeler neticesinde oyuncuların kulüp üzerindeki ekonomik olumsuz baskıları azaltılmış, yapılan transfer ve takas yöntemleriyle kadro sayısı en uygun hale getirilmiştir.
 
12656283_1098477376913408_1484487663_o.jpgAyrıca yapılan teknik kadro değişikliği mevcut şartlar içerisinde uygun bir tercih olmuştur. Kısa zamanda başarılı sonuçlar üretecektir. 
 
AKSİYONLAR İNANILMAZ 
 
İnsanları tarz ve stilinden ziyada yaptıkları işlerle değerlendirmeliyiz. Bu ‘kısa sürece’ böyle bakıldığında sayın başkan ve yönetim kurulu, kulübün ekonomisini iyileştirme noktasında yaptıkları aksiyonlar inanılmaz başarılıdır. Kulübün itibarının kazanılması konusunda da son derece olumlu adımlar atılmıştır. 
 
SABIR VE GÜVEN 
 
Bundan sonra yapılması gereken mevcut teknik heyete ve kadroya kayıtsız destek olmak ve güven duymaktır. Futbolun evrensel kurallarında başarının gelmesi istikrar ve güven esasına dayalıdır. Bu süreci yönetecek kulüp içerisinde yetenekli ve becerikli arkadaşlarımız mevcuttur. 
 
Trabzonspor taraftarlarının ve sevenlerinin sezon sonuna kadar yapması gereken tek şey; Trabzonspor takımına desteğini vererek, maçlarını kazanmasına katkıda bulunmaktır. 
 
GELECEĞE UMUTLA BAKALIM 
 
Başarı için önce sorunları tespit edip kararlı bir şekilde üzerine gitmek gereklidir. Bugüne kadar yapılanlar bizi umutlandırmaktadır. 
 
Bu kısa dönemin sonucunda orta vadede Trabzonspor’un geleceğinin aydınlık olmaması için hiçbir sebep yoktur.
Bunun için sorunların çözümünde kararlı ve sabırlı olmak yeterli olacaktır. 
 
Trabzonspor yeni stadında yeni anlayışıyla ve çağdaş değerler ekonomisiyle itibarını muhafaza eden, alt yapısıyla kazandıran, güçlü kadrosuyla sportif başarıları yakalayan bir kulüp olacaktır.
 
12669338_1098477410246738_158539499_o.jpg
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler