Trabzonspor’un yıldızına övgüler yağdırdı “Ronaldinho gibi…”

Trabzonspor’un yıldızını Ronaldinho’ya benzetti.

Trabzonspor’un yıldızına övgüler yağdırdı “Ronaldinho gibi…”

Trabzonspor, Süper Lig’in 25. Haftasında evinde Konyaspor’u ağırladı.

Karşılaşmaya Visca’nın iki golü ve Nawakaeme’nin asisti damga vurdu.

Eski futbolcu ve şimdiki spor yorumcusu Nihat Kahvesi Edin Visca’nın Türk spor tarihinin en iyi devre arası transferi olduğunu belirtip Nwakaeme için de “Ronaldinho” benzetmesi yaptı.

Kahveci “Trabzonspor’a yüzde 99.9 şampiyon diyebiliriz. Devre arası bir transfer yapıyor, belki de Tüğrk futbol tarihinin devre arası transferindeki en nokta atışı Visca. Bu garanti olur bu transfer. Visca biraz ağır viteste gidiyor dedik ama turbo butonuna bir bastı son 3 maç 4 gol. İnanılmaz ve güzel goller bunlar. Visca Trabzonspor’un şampiyonluk oranını yüzde 99.99 oranına getirdi.

Diğer tarafta Ronaldinho pardon Nwakaeme. Asist nasıl yapılırın saha içindeki gösterilmiş hali. Ronaldinho, Messi, Ronaldo karışımı top saklama stili var.

Tam topu kaptırdı diyoruz bir dokunuyor alıyor. Vücudunu koyuyor aşlıyor. Al Visca’ya at diyor, belki Trabzonspor tarihinin en önemli asistini yapıyor ama hiç asist yapmamış gibi gidip arkadaşının da açma germesini yapıyor. Başka bir oyuncu o asisti yapacak saha 3 tur atar. Çok normal karşıladı olayı. Trabzonspor hak ederek kazandı.” İfadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor