Trabzonspor'un yıldızına milli takım yolu gözüktü

Trabzonspor'da Berat Özdemir için milli takım yolu gözüktü.

Trabzonspor'un yıldızına milli takım yolu gözüktü

Trabzonspor'da sezon başında kiralanan Berat Özdemir, 11. haftada dikkatleri üzerine çekti.

Fenerbahçe derbisinde attığı bir gol ve etkileyici bir performansla öne çıkan 25 yaşındaki ön libero, A Milli Takım'ın dikkatini çekti. Milli takım teknik direktörü Montella'nın, maçı tribünden izlerken Berat hakkında önemli notlar aldığı ortaya çıktı. Montella'nın, A Milli Takımımız'ın Avrupa Şampiyonası elemeleri D Grubu'ndaki son maçında 21 Kasım 2023 Salı günü Galler ile deplasmanda oynayacağı maçın aday kadrosuna Berat'ı dahil etmesi bekleniyor.

Abdullah Avcı, Fenerbahçe derbisinde defansın önünde daha önce oynayan Mendy'yi 8 numaralı pozisyona çekerek, Berat'ı savunmanın önüne koymuştu. İki oyuncunun performansından son derece memnun kalan başarılı teknik direktörün, Konya maçında da aynı ikiliyi ve sistemi sürdürmesi bekleniyor.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler