Trabzonspor'un yıldızına Arabistan kancası!

Trabzonsporlu oyuncuya 8 milyon Euro'luk teklif ile geliyorlar.

Trabzonspor'un yıldızına Arabistan kancası!

Süper Lig ekiplerinden Trabzonspor forması giyen Jorge Djaniny'ye, Suudi Arabistan Ligi takımlarından Al-Nasr'dan 8 milyon Euro'luk transfer teklifi geldi. İşte detaylar.

Suudi Arabistan Pro Ligi ekiplerinden Al-Nasr, Trabzonspor forması giyen Jorge Djaniny Tavares Semedo'yu transfer etmek istiyor.

Suudi Arabistan Goal'de yer alan habere göre; Al-Nasr kulübünün, Yeşil Burun Adaları oyuncuyu kadrosuna katmak için Trabzonspor'la görüşmelere başladığı belirtildi.

Haberde, 30 yaşındaki forvet oyuncusunun Al-Nasr kulübüne yaklaşık olarak 8 milyon Euro'ya mal olacağı, bordo-mavili takımın da bu transfere kolaylık sağlayacağı kaydedildi.

Fırtına ile olan söleşmesi 30 Haziran 2023 yılına kadar devam eden Djaniny, bu sezon forma giydiği 31 maçta 9 gol ve 2 asist kaydetti. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
17 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor