Trabzonspor’un yıldızı Sörloth ülkesine gitti! Özel uçakla…

Trabzonspor’un yıldızı Sörloth ülkesinden gelen özel uçakla ülkesine gitti.

Trabzonspor’un yıldızı Sörloth ülkesine gitti! Özel uçakla…

Haber61 - Spor Servisi - Okan Çıtlak

Dünyayı saran Koronavirüs salgını nedeniyle Türkiye’de sıkı önlemler alınıyor. Liglere ara verilmesinin ardından evlerinde kendilerini izole eden futbolcular beklemeye geçmişti.

Yabancı futbolcularda ise belirsizlik yaşanıyordu. Trabzonspor’da bu konuda ilk gelişme yıldız isim Alexander Sörloth’da yaşandı. Norveçli golcü,özel uçakla ülkesine döndü.

Bugün Trabzon havaalanından kendisi için gelen özel uçağa binen Sörloth Trabzon’dan ayrıldı.

Yasalara göre Türkiye'de bulunan yabancı uyruklu kişiler, havasahaları kapatılsa dahi ülkelerinden davet almaları ve bu davetin Türkiye tarafından onaylanması durumunda seyahat edebiliyor. Bu noktada başvurusu kabul edilen Sörloth için de bu süreç tamamlandı ve golcü futbolcu ülkesine gitti.

Ayrıca Bordo mavililerin diğer yıldızı Ekuban’ın da ülkesine gitmek için başvuru yaptığı öğrenildi.

Trabzonspor’un genç kalecisi Erce Kardeşler'in ise Trabzon Valiliği'nden aldığı izin ile Bursa’daki ailesinin yanına gittiği öğrenildi.

Trabzonspor’un yıldızı Sörloth ülkesine gitti! Özel uçakla…

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
9 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor