Trabzonspor'un yıldızı Pereira'dan hakem yorumu!

Trabzonspor'un tecrübeli ismi pereira'dan maç sonu açıklama geldi.

Trabzonspor'un yıldızı Pereira'dan hakem yorumu!

Trabzonspor'un yıldız sağ beki Joao Pereira, takım olarak çok iyi mücadele ettiklerini ifade etti. 7 resmi maçın tamamında 90 dakika forma giyen 35 yaşındaki Portekizli yıldız, mücadele gücü ve temposu üst düzey bir maç oynadıklarını söyledi. Pereira, "Takım olarak çok koştuk, mücadele ettik. 1 puana ne sevindik ne de üzüldük. İlk yarıda elime çarpan top kesinlikle penaltı değildi. Hakem doğru karar verdi" dedi.

Trabzonspor'un yıldız sağ beki Joao Pereira, takım olarak çok iyi mücadele ettiklerini ifade etti. 7 resmi maçın tamamında 90 dakika forma giyen 35 yaşındaki Portekizli yıldız, mücadele gücü ve temposu üst düzey bir maç oynadıklarını söyledi. Pereira, "Takım olarak çok koştuk, mücadele ettik. 1 puana ne sevindik ne de üzüldük. İlk yarıda elime çarpan top kesinlikle penaltı değildi. Hakem doğru karar verdi" dedi.

.

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler