Trabzonspor'un yıldızı Mendy'den flaş paylaşım "Teşekkür ederim"

Trabzpnspor'un yıldızı Mendy'den teşekkür paylaşımı geldi.

Trabzonspor'un yıldızı Mendy'den flaş paylaşım "Teşekkür ederim"

Trabzonspor'un sezon başında kadrosuna kattığı orta saha oyuncusu Batista Mendy, bu sezon gösterdiği performansla sadece orta sahada değil, savunmada da önemli katkılar sağladı. Sezonun sona ermesiyle birlikte başarılı futbolcu, sosyal medya hesabından anlamlı bir paylaşım yaptı.

Mendy, sosyal medya hesabından sezonun özeti niteliğinde bir video yayınladı. Videoda, sezon boyunca gösterdiği performans yer aldı. Paylaşımına ise, "Türkiye'deki ilk sezonumun sonu. Tüm hayranlarıma ve Trabzonspor'daki herkese beni evimde gibi hissettirdikleri için teşekkür etmek istiyorum." notunu ekledi.

23 yaşındaki oyuncu, Avrupa'dan çeşitli kulüplerin ilgisini çekmeye devam ediyor. Batista Mendy'nin transferi için beklenen rakamlara çıkılması durumunda, oyuncunun Trabzonspor'dan ayrılması gündeme gelebilir. Trabzonspor'un bu transferden 12 milyon Euro seviyelerinde bir bonservis beklentisi bulunuyor.

bnatista-mendy.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
11 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler