Trabzonspor'un yıldızı kontrol için İstanbul'a gidiyor!

Trabzonspor antrenmanı öncesi teknik direktör Fatih Tekke açıklamalarda bulundu.
Trabzonspor'un yıldızı kontrol için İstanbul'a gidiyor!

Süper Lig’in 8. haftasında sahasında Kayserispor’u ağırlayacak olan Trabzonspor, maç hazırlıklarına başladı. Bordo-mavili ekip Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde teknik direktör Fatih Tekke yönetiminde antrenmana çıktı.

Antrenman öncesi açıklamalarda bulunan teknik direktör Fatih Tekke, sakat oyuncular ve takımın son durumu hakkında bilgi verdi. 

Tekke, “Bouchouari yarın son bir test için İstanbul’a gidecek eğer iyileşme açısından yüzde 100 iyiyse bizimle olacak gelmesine az kaldı. Oulai çok genç oyuncu 2006’lı. Trabzonspor ile ilk maçında gayet iyi bir oyun oynadı. Hata yaparlarsa öğrenirlerse güç kazanacak. Burada oyunculara moral ve destek vermek lazım. 

Bouchouari ve Oulai'nin katılımı belki bizi değişikliğe götürecek. Çok şeyler beklediğimiz oyuncular altta performanslarını daha yukarı çıkarmak araştırmak çözüm üretmek bizim problemlerimizden bir tanesi ama iyi yolda olduğumuzu söyleyebilirim.” dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir