Trabzonspor'un yıldızı İngilizleri şaşırtıyor!

Trabzonspor'da Paul Onuachu, performansıyla hem şaşırtıyor hem de beğeni topluyor.

Trabzonspor'un yıldızı İngilizleri şaşırtıyor!

Trabzonspor'da Nijeryalı golcü Onuachu, beklentileri karşılayamadığı Southampton'dan sonra Trabzonspor'da çıkış yakalarken, İngilizleri şaşırtmış durumda.

İngiltere’nin Championship ekiplerinden Southampton'a, Belçika’nın Genk takımından 18 Milyon Euro’luk bonservis bedeliyle transfer olan Paul Onuachu, İngiliz ekibinde beklentileri karşılayamamasının ardından Trabzonspor'a kiralık olarak transfer olmuştu. Nijeryalı golcü, Trabzonspor'da ise adeta kendini bularak İngilizleri şaşırtıyor.

Bordo-mavili takım ile çıktığı 8 maçta 6 gol atıp 1 asistlik performans ortaya koyan golcü oyuncu Trabzonspor’un elde ettiği 22 puanın 12’ne direk katkıda bulundu.

Nijerya basını, geçtiğimiz günlerde ortaya attığı iddia ile Trabzonspor'un Onuachu'nun bonservisini almak istediğini ancak İngiliz ekibinin yeni sezonda oyuncuyu kadroda düşündüğünü ileri sürmüştü.

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler