Trabzonspor’un yıldızı gündem oldu: Avrupa’nın en iyisi

Trabzonspor’un Nijeryalı golcüsü Paul Onuachu, Süper Lig’de sergilediği etkileyici performansla hem krallık yarışında zirveye çıktı hem de Nijerya basınında “yeniden milli takımın en güçlü adayı” olarak öne çıktı.
Trabzonspor’un yıldızı gündem oldu: Avrupa’nın en iyisi

Trabzonspor’un Nijeryalı golcüsü Paul Onuachu, bu sezonki üstün performansıyla hem Süper Lig’e hem de ülkesine damga vuruyor. Nijerya basını Scorenigeria’da yer alan haberde, 31 yaşındaki yıldızın Avrupa’daki en formda Nijeryalı futbolculardan biri olduğuna dikkat çekildi.

MİLLİ FORMAYA YENİDEN ADAY

Süper Lig’de attığı 7 golle krallık yarışında zirvede yer alan 2.01’lik dev forvetin, yeniden Nijerya Milli Takımı’na çağrılma ihtimalinin güçlendiği ifade edildi. Haberde, Onuachu’nun fiziksel gücü, hava toplarındaki hâkimiyeti ve ceza sahasındaki bitiriciliğiyle fark yarattığı vurgulandı.

 “Onuachu, Süper Lig’de gol krallığı yarışının lideri. Bu performans, onu yeniden milli formaya aday hale getiriyor.” ifadeleriyle oyuncunun yükselen grafiğine dikkat çekildi.

paul-onuachu

KATKISIYLA ÖNE ÇIKIYOR

Nijerya basını, Onuachu’nun performansının milli takımın diğer santrforu Tolu Arokodare’den daha etkileyici olduğunu belirterek “Arokodare’den daha iyi bir golcü değil mi?” sorusunu gündeme taşıdı.

Trabzonspor taraftarının kısa sürede sevgilisi haline gelen Onuachu, yalnızca golleriyle değil, takım oyununa sağladığı katkıyla da öne çıkıyor. Teknik direktör Fatih Tekke’nin hücum sisteminin merkezinde yer alan Nijeryalı futbolcu, bordo-mavililerin zirve yürüyüşündeki en önemli isimlerden biri olarak gösteriliyor.

Kaynak:Fotomaç

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir