Trabzonspor'un yıldızı Dorukhan Kadıköy'de Fenerbahçe ile yardım topladı

Trabzonsporlu Dorukhan Toköz depremzedeler için Kadıköy'de! Fenerbahçe ile yardım topladığı görüntüleri paylaştı.

Trabzonspor'un yıldızı Dorukhan Kadıköy'de Fenerbahçe ile yardım topladı

Trabzonsporlu futbolcu Dorukhan Toköz, Kahramanmaraş'ta gerçekleşen ve çevre illeri de etkileyen 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki depremler sonrası bölgedeki depremzedeler için Ülker Stadı'nda yardımda bulundu. Milli futbolcu, sosyal medya hesabı üzerinden vatandaşlara yardım çağrısında bulundu.

Kahramanmaraş'ta Pazarcık merkezli gerçekleşen 7,7 ve Elbistan merkezli gerçekleşen 7,6 büyüklüğünde depremler sonrası depremzedelere yardım etmek için seferberlik devam ediyor.

Tüm Türkiye gibi spor camiası da Kahramanmaraş'ta gerçekleşen ve çevre illeri de etkileyen deprem için tek yürek oldu.

Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor deprem bölgelerine ihtiyaç duyulan malzemelerin bulunduğu tırları göndererek destek oldu.

Kulüplerin yanı sıra çok sayıda futbolcu da depremzedeler için yapılan yardım çalışmalarına katılarak destek oldu.

Dorukhan-Toköz

Deprem bölgeleri için yapılan yardım çalışmalarına katılan futbolculardan biri de Dorukhan Toköz oldu. Trabzonsporlu oyuncu, deprem bölgesinde ve bölgeye yakın yerde bulunan zincir marketlere seslenmişti.

Fenerbahçe Şükrü Saraçoğlu Stadyumu'ndaki yardım toplama merkezinde çalışmalar yapan Dorukhan Toköz, gıda ve su yardımı istedi.

Dorukhan açıklamasında "Arkadaşlar Şükrü Saraçoğlu'ndayız. Gıda ve su ihtiyacımız var depremzedelere yollamak için. Lütfen gelirken gıda ve su getirin. Desteklerinizi bekliyoruz." ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor