Trabzonspor’un yıldızı Cristiano Ronaldo’nun takım arkadaşı oluyor!

Trabzonspor’un yıldız oyuncusunun, Arabistan’ın Al Nassr forması giren Cristiano Ronaldo ile takım arkadaşı olacağı iddia edildi.

Trabzonspor’un yıldızı Cristiano Ronaldo’nun takım arkadaşı oluyor!

Trabzonspor’da transfer iddiaları devam ediyor.

Bordo mavililerin milli kalecisi Uğurcan Çakır’a talipler artıyor.

Türkiye Gazetesi’nde yer alan habere göre Avrupa’dan da takip edilen Uğurcan’ın Cristiano Ronaldo’nun formasını giydiği Al Nassr’ın takip ettiği belirtildi.

Uğurcan Çakır’ı Fransız devi Monaco olmak üzere Zenit, Nottingham Forest, Sheffield United ve Al Nassr yakından takip ediyor.

Yıldız eldiven hakkında henüz net bir karar almayan Trabzonspor, beklentileri karşılayacak bir teklifin gelmesi halinde Uğurcan’ın satışına onay verebileceği konuşuluyor.

Çakır, transfer konusunda daha önce verdiği demeçte “Sözleşme imzaladıktan sonra gitmek istiyor diye söylüyorlar. Birçok teklif geldi ama benim nasıl bir duruş sergilediğimi biliyor başkanlarımız.

Trabzonspor menfaatine göre hareket edeceğimi her zaman söyledim. Şehrimi ve takımımı çok seviyorum. Bu takım için sonuna kadar mücadele ederim. Gelen teklif olursa gidebilirim hangi lig olduğu önemli değil” ifadelerini kullanmıştı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler