Trabzonspor’un başarılı oyuncusu Batagov, 4-3 kazanılan RAMS Başakşehir karşılaşması sonrası açıklamalarda bulundu. Batagov, bordo-mavili taraftarların her koşulda gösterdiği desteğin kendilerini çok mutlu ettiğini söyledi.
“Taraftarlarımıza yalnızca teşekkür edebiliyorum. Çünkü bize gösterdikleri destek gerçekten harikaydı. Bu sadece bugün değil, ekransız oynadığımız ya da evimizde oynamadığımız maçlarda da böyle. Böyle bir camiaya ve taraftara sahip olmak bizi çok mutlu ediyor” ifadelerini kullandı.
“Hızlı bir geri dönüş yaptım”
Sakatlık sürecine de değinen Batagov, kısa sürede takıma dönebildiği için memnun olduğunu belirtti.
“Hayatta bu tür anlar yaşayabiliyorsunuz ama beni sevindiren, hızlı bir geri dönüş sağlamam oldu. Sadece bir maç kaçırdım ve iyi döndüğümü düşünüyorum. Elbette oynamak isterdim ama gelecekte daha fazla süre almayı umuyorum. Şanssız bir an yaşandı, umarım devamı gelmez” dedi.
Transfer sorusuna net yanıt: “Düşünmüyorum”
Hakkında çıkan transfer iddialarına da yanıt veren Batagov, sosyal medya üzerinden ortaya atılan haberlerle ilgilenmediğini dile getirdi.
“Bunlar medyada çıkan şeyler. Instagram gibi platformlarla çok ilgili değilim. Bu konularla da ilgilenmiyorum, düşünmüyorum” ifadelerine yer verdi.
Visca’nın sakatlığı: “Takım için zor bir an”
Edin Visca’nın yaşadığı sakatlık üzerine konuşan Batagov, deneyimli oyuncuya geçmiş olsun dileklerini iletti.
“Öncelikle Edin Visca’ya geçmiş olsun demek istiyorum. Kendisi ağır bir sakatlık yaşadı. Takım için zor bir an ama umuyorum en kısa zamanda daha güçlü şekilde geri dönecek” dedi.
“Zor maçtı ama önemli bir geri dönüş yaptık”
Başakşehir karşılaşmasını değerlendiren Batagov, maçın hem hatalar hem de güçlü bir reaksiyonla geçtiğini söyledi.
“Zor bir maç oldu. Hatalar yaptık, belki ilk golde benim de hatam vardı. Ama ikinci yarıdaki performansımız ve geri dönüşümüz önemliydi. Attığımız gollerin takım huzuruna gelecekte katkıda bulunacağını düşünüyorum. Zor olacağını biliyorduk fakat çok değerli bir galibiyet aldık” değerlendirmesinde bulundu.
Kaynak:Haber61