Trabzonspor’un yıldızı Bakasetas “Oradan 3-4 bine yakın şut çektim…”

Trabzonspor, evinde İstanbulspor’u ağırladı.

Trabzonspor’un yıldızı Bakasetas “Oradan 3-4 bine yakın şut çektim…”

Trabzonspor, Süper Lig’in 20. Haftasında evinde İstanbulspor’u ağırladı.

Karşılaşma sonrası konuşan Bakasetas şu ifadeleri kullandı:

Bizim için çok önemli maçtı çünkü kazanmaya devam etmek istiyorduk.

Kendi golüm hakkında da top oraya geldiğinde çok özgüvenli hissediyorum çünkü bunun üzerine çok çalışıyorum. Belki hayatım boyunca oradan 3-4 bine yakın şut çekmişimdir. Takımıma katkı sağlayabildiğim için çok mutluyum.

 Maçlardan önceki tek motivasyonum takıma yardım edebilmek. Bu sene özellikle kendimi tüm senelerden daha hazır hissediyorum. Hem fiziksel hem de mental açıdan. Tüm tutkum takım arkadaşlarıma yardım etmek üzerineydi

"RESMİ BİR DURUM YOK"

Önemli bir galibiyet ve 3 puan. Bizim istediğimiz şey de bu. Bu tutumu devam ettirmemiz gerekiyor: peş peşe galibiyetler lazım zirve için. Bu şekilde bir takım olduğumuz kanıtladık diye düşünüyorum. Bazı puanlar kaybettik. Bu puanları telafi etmemiz gerektiğini düşünüyorum. 

TRANSFER OLACAK MI? TEKLİF VAR MI?

Şuanda Trabzonspor’un oyuncusuyum. Paylaşabileceğim resmi bir durum yok. 1,5 yıllık sözleşmem var. Takımımıza saygı duyuyorum. Söyleyebileceğim bir durum yok.

Açıkçası oyuncunun kendisi ile alakalı bir durum. Ben Yunanistan da oynadım. Büyük takımda oynadığınızda her zaman kazanamazsınız.  Bununla ilgili size verebileceğim yüzde 100 bir yanıt yok. Geçen yıl çok iyi bir takımdık. Büyük farkla şampiyon olduk. Her zaman hedefiniz şampiyonluk ama her sene kazanamazsınız. Ama bunun için mücadele edeceğiz.

Haber61 - Spor Servisi -

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor