Trabzonspor’un yıldızı Abdullah Avcı ile atağa kalktı! Seriye bağladı

Trabzonspor’un yıldızı Trezeguet geç açıldı.

Trabzonspor’un yıldızı Abdullah Avcı ile atağa kalktı! Seriye bağladı

Trabzonspor'un formda oyuncusu Trezeguet, bu sezonun ilk bölümünde gol bulmakta zorlanmasına rağmen, son haftalarda performansında büyük bir artış gösterdi.

Geçen sezon ligde 28 maçta 11 gol atan Mısırlı sol kanat oyuncusu, bu sezonun ilk 12 haftasında gol atamamıştı. Ancak, 13. haftadaki Sivasspor deplasmanında golle buluşan Trezeguet, bu başarısını Gaziantep FK karşısında da 2 gol atarak sürdürdü.

Son olarak İstanbulspor ile yarıda kalan maçta, Trezeguet ve takım arkadaşı Onuachu'nun attığı goller, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) talimatlarına göre geçerli sayılacak.

Trabzonspor'un bu maçta hükmen galip ilan edilmesi bekleniyor. Bu durumda, Trezeguet'nin attığı gol, takımının ilk golü olarak kayıtlara geçecek ve maçın üçüncü golü boş bırakılacak. Trezeguet'nin bu çıkışı, takımının lige olan katkısını büyük ölçüde artırmış görünüyor.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler