Trabzonspor'un yıldız ismi Uğurcan Çakır gidecek mi, kalacak mı? Açıkladı

Trabzonspor'un başarılı file bekçisi Uğurcan Çakır, basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Trabzonspor'un yıldız ismi Uğurcan Çakır gidecek mi, kalacak mı? Açıkladı

Trabzonspor transfer çalışmalarına devam ederken gözler bir yandan da Şampiyonlukta büyük emeği olduğu düşünülen oyunculara gelen tekliflerde.

Bu isimlerden biri de Trabzonspor'un başarılı file bekçisi Uğurcan Çakır.

Bordo mavililerin başarını kalecisi Çakır, basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Trabzonspor'un yıldız ismi Uğurcan Çakır gidecek mi, kalacak mı? Açıkladı

Uğurcan Çakır, konuşmasında "Şu an tam belli değil aslında.Biraz zamana bıraktım, kulüp de aynı şekilde. Tabii Trabzonspor’da kupalar kazandım ama kendi kariyerim için gitmem iyiyse, önemliyse gitmek isterim. Ama değilse zaten Trabzonspor’da oynuyorum, Türkiye’nin en büyük camiası bana göre ve son şampiyonu. Herkes burada oynamak ister. O yüzden gitsem de kalsam da mutsuz olacağım bir durum kesinlikle yok. Kariyerim için doğru takım olursa, hem kulübümün hem benim beklentilerim karşılanırsa, Avrupa hedefimi gerçekleştirmek istiyorum. Onun dışında burada zaten mutluyum. Sonuç olarak şu an net bir şey yok ve zaman gösterecek. Daha var zaten transfere. Hayırlısı olsun." ifadelerine yer verdi

‘Altay’la tatlı rekabetimiz var’
Uğurcan Çakır'a Altay Bayındır ile ilişkisi sorunduğunda Çakır "Tatlı rekabet var tabii ki. Arkadaşım elbette. A Milli Takım’a birlikte gidiyoruz. Hak eden, hocanın görev verdiği oynuyor zaten. Sohbetimiz iyi, aynı sahada beraber idman yapıyoruz. Bir sıkıntımız yok, Altay’a da sorsanız aynı şeyi diyecektir. Elbette rekabet var. Sonuçta Milli Takım’ın başarısı önemli. Oynayan elinden geleni yapacaktır." şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor