Trabzonspor’un yerlileri: Bakın Trabzonlu kaç oyuncu var?

Trabzonspor’un Antalya kampında Trabzonlu bakın kaç oyuncu var.

Trabzonspor’un yerlileri: Bakın Trabzonlu kaç oyuncu var?

Haber61 - Spor Servisi - Antalya - Trabzonspor’un Antalya kampında alt yapıdan yetişen 11 oyuncu bulunurken bunların 8’i Trabzonlu.


Spor Toto Süper Lig’in ikinci yarısı için hazırlıklarını Antalya’da yaptığı kampla sürdüren Trabzonspor kafilesinde 11 tane Trabzonspor altyapısından yetişen oyuncu bulunuyor.

Bu isimler Yusuf Yazıcı, Abdülkadir Ömür, Abdurrahim Dursun, Uğurcan Çakır, Mustafa Akbaş, Batuhan Artaslan, Arda Akbulut, Furkan Yıldırım,  Hüseyin Türkmen olurken Teknik Direktör Rıza Çalımbay Savaş Çakır’ı ve Abdullah Kasap’ı sonradan kampa dahil etti.

8’i TRABZONLU

Bu isimlerin arasında Trabzon doğumlu olan 8 oyuncu bulunuyor. Bu isimler Yusuf Yazıcı, Abdülkadir Ömür, Mustafa Akbaş, Batuhan Artaslan, Arda Akbulut, Furkan Yıldırım,  Hüseyin Türkmen ve Abdullah Kasap. Abdurrahim Dursun Bayburt , Uğurcan Çakır Antalya, Savaş Çakır ise Gümüşhane - Kelkit doğumlu.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler