"Trabzonspor'un yerinde olsam... "

Cem Dizdar, Mehmet Ekici ile ilgili çıkan transfer iddialarını yorumladı.

"Trabzonspor'un yerinde olsam... "
Haber61 Spor Servisi

Trabzonspor’un transfer gündemini değerlendiren ünlü yorumcu Cem Dizdar, Trtspor’daki programda gündeme gelen iddialarla ilgili yorumlarda bulundu.

Mehmet Ekici’nin durumuyla ilgili görüşlerini dile getiren Dizdar, Beşiktaş’ın da oyuncuyu istediği iddiası üzerine “ Eğer Tolgay ve Olcay’a karşılık Mehmet teklifi varsa, ben olsam Trabzonspor’un yerinde hiç düşünmem. Tabiki böyle bir teklif varsa. Zaten Mehmet Ekici’nin gideceği artık kesinleşmiş. Yani, Aatıf artı para karşılığında Mehmet’i Fenerbahçe’ye vermektense eğer böyle bir teklif varsa Olcay ve Tolgay’a karşılık Mehmet’in verilmesini tercih ederim. Böyle çok daha kuvvetli bir takım ortaya çıkar. Ama ben olsam Beşiktaş’ın yerinde bu oyuncuları vermem. Çünkü Mehmet gelecek, alışacak. Ona göre oyun kurulacak. Mehmet – Atiba oynatacaksın. Oğuzhan önde serbest olacak. “ ifadelerini kullandı
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor