Trabzonspor’un yeni yöneticisi Ceyhun Eskici: Başarmak zorundayız! 4-5 Projemiz var!

Trabzonspor’un yeni yönetim kurulunda görev alacak Ceyhun Eskici, Olağanüstü Genel Kurul'da Haber61 mikrofonlarına konuştu.

Trabzonspor’a Olağanüstü genel Kurul bugün yapılıyor.

Kongreye tek liste ile giren Ertuğrul Doğan listesinde yer alan Ceyhun Eskici Haber61’e konuştu.

"Başarmak zorundayız” ifadelerini kullanan Eskici'nin konuşması şu şekilde:

Öncelikle bir önceki yönetime, şampiyon başkana sonsuz teşekkürler. 

Bu yönetimin büyük bir kısmı bir önceki yönetimden geliyor borcun ne olduğunu biliyoruz. Hiçbir şeye yabancı değiliz. Bahanemiz yok. Uzun vadeli planla. Borç alan değil borç kapatan bir anlayışla Trabzonspor’un bunları başarabileceğine inanıyoruz. Çok klasik olacak ama Kan ve gözyaşının olacağı bir dönem olacak. Hep beraber Trabzonspor’u bu potansiyeli ile bu işi başarmak zorunda.  İyiye gitmiyor başarmak zorundayız. Çok daha İyi bir bütçe planlaması, yönetilebilir bir yönetim planlaması ile maaşların makul seviyeye indirildiği bir planlama ile bu işi başaracaktır.

Zaten başkanımızın dün akşam kalıcı çok güzel projeler var. Kulübe çok katkı sağlayacaktır. Olacak bu iş.

4-5 tane atıl bekleyen Trabzonspor’un hayata geçirilebilecek proje var. Trabzonspor’a gelir sağlayacak projelerin müjdelerini duyacaksınız.

Haber61 - Spor Servisi -

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor