Trabzonspor'un yeni transferleri sapasağlam

Trabzonspor Medical Park Basketbol takımının yeni transferleri Ryan Thompson ile Derwin Kitchen sağlık kontrolünden geçti. Fransa’nın Nancy ekibinden transfer edilen 1.93 boyunda Amerika Birleşik Devletleri vatandaşı Guard Derwin Kitchen ile Sırbistan’ın

Trabzonspor'un yeni transferleri sapasağlam

Trabzonspor Medical Park Basketbol takımının yeni transferleri Ryan Thompson ile Derwin Kitchen sağlık kontrolünden geçti.

Fransa’nın Nancy ekibinden transfer edilen 1.93 boyunda Amerika Birleşik Devletleri vatandaşı Guard Derwin Kitchen ile Sırbistan’ın Crvena Zvezda takımından transfer edilen 1.98 boyundaki  Amerika Birleşik Devletleri vatandaşı 3 numaralı pozisyon da oynayan Ryan Thompson Medical Park Yıldızlı Hastanesinde bir takım sağlık kontrolünden geçti.

Kardiyoloji, genel cerrahi, iç hastalıkları, kulak burun boğaz ve ortopedi alanında muayene edilen oyunculara ayrıca kan tahlilleri, Eforlu EKG ve Ekokardiyografi, akciğer filmi gibi bir dizi testlerden geçirilerek kapsamlı  bir şekilde muayeneler yapıldı.

Yapılan tetkikler neticesinde sporcuların sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor