Trabzonspor'un yeni transferi Thomas Meunier Gençlerbirliği karşısında oynayacak mı?

Trabzonspor'un yeni transfer Thomas Meunier, bugün oynanacak kupa maçında ilk 11 olmasada sonradan oyuna dahil olması bekleniyor.

Trabzonspor'un yeni transferi Thomas Meunier Gençlerbirliği karşısında oynayacak mı?

Trabzonspor Kulübü, Belçikalı sağ bek Thomas Meunier ile 1.5 yıllık anlaşma imzaladığını resmi olarak duyurdu. Bordo-mavili takım, Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) yaptığı açıklamada, tecrübeli futbolcunun finansal koşullarını paylaştı.

32 yaşında ve 1.91 boyundaki Meunier, bu sezonun kalan bölümü için 850 bin euro, 2024-2025 sezonu için ise 1.5 milyon euro garanti ücret alacak. Ayrıca, önümüzdeki yıl için 500 bin euro imza parası kazanacak.

Süper Lig devi, Trabzon'a önceki gece getirilen Meunier'i, takımın yapılan son antrenmanında sahaya sürdü ve ardından tecrübeli defans oyuncusunu Gençlerbirliği ile oynanacak kupa maçının kadrosuna dahil etti.

Thomas Meunier'in, bugünkü maçta ilk 11'de başlamasa da maç içinde süre alması bekleniyor.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler