Trabzonspor'un yeni transferi Kourbelis'in maliyeti belli oldu

Dimitris Kourbelis, Bakasetas ve Siopis’in ardından Trabzonspor kadrosundaki 3.Yunan futbolcu olacak.

Trabzonspor'un yeni transferi Kourbelis'in maliyeti belli oldu

Trabzonspor'un yeni transferi, 29 yaşındaki orta saha oyuncusu, dün sabah saatlerinde İstanbul’a ayak basarken, Başkan Ertuğrul Doğan ile masaya oturdu. Taraflar 2 artı 1 yıllık kontrat için anlaşmaya vardı. Dimitris Kourbelis, Bakasetas ve Siopis’in ardından Trabzonspor kadrosundaki 3.Yunan futbolcu olacak.

Yeni sezonun kadrosu için erkenden kolları sıvayan Trabzonspor, ilk transferi Dimitris Kourbelis’le yaptı. Panathinaikos ile sözleşmesi biten ve kulübünün yeni kontrat teklifini kabul etmeyen 29 yaşındaki ön libero, Bordo Mavililer’in 900 bin Euro garanti ücret üzerinden 2 artı 1 senelik mukavele önerisine ‘evet’ demişti. Dün sabah saatlerinde Atina’dan İstanbul’a gelen milli futbolcu, kulüp yetkilileri tarafından karşılandı ve ardından Başkan Ertuğrul Doğan’la bir araya geldi. Görüşmede Kourbelis’in menajeri de hazır bulunurken, son detaylar konuşuldu ve sözleşme imzalandı.

TRANSFERDE BAKASETAS VE SIOPIS ETKİSİ

Kourbelis, Trabzon’a gitmeden ülkesine dönecek ve tatilini yapacak. Başarılı futbolcu, yeni sezon kampında ise hazır bulunacak. Bakasetas ve Siopis’in Yunanistan Milli Takımı’ndan arkadaşı olan Kourbelis’in ikna sürecinde, Fırtına’nın 2 yıldızını büyük rol oynadı.

PANA'DA 149 MAÇA ÇIKTI

2010 yılında Asteras Tripolis Kulübü’nde profesyonel sözleşmeye imza atan Kourbelis, burada 7 yıl forma giydikten sonra 2017’de Panathinaikos’a transfer oldu. Yeşil-Beyazlı ekipte kaptanlık pazubandını takan ve toplamda 149 maça çıkan 29 yaşındaki yıldız, orta alanda iki yönlü oyunuyla öne çıkıyor.

Trabzonsporun ilk transferi Dimitris Kourbelis Maaşı ve sözleşmesi süresi...

Kourbelis, sabah 10.00 sularında İstanbul Yeni Havalimanı’na gelirken, Bordo-Mavili kulübün yetkilileri tarafından karşılandı.

SAVAŞÇI KİMLİĞİ DİKKAT ÇEKİYOR

Pas isabet yüzdesiyle fark yaratan Kourbelis, teknik bir isim olmasına rağmen savaşçı kimliğiyle de dikkat çekiyor. Oyun disiplini ve mücadele gücü ile oynadığı takımlara dinamizm katan Kourbelis, Yunanistan Milli Takımı’nın formasını 30 kez terletti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor