Trabzonspor'un yeni transferi isyan etti!

Bordo-mavili takımda mevcut sakat oyuncular Yatabare, Yusuf, Belkalem ve Onur tam olarak iyileşmeden, üç futbolcu daha sakatlandı. Akhisar Belediyespor maçında darbeler alan futbolculardan İshak Doğan'ın kafasına 4 dikiş atılırken, futbolcu geceyi kontrol

Trabzonspor'un yeni transferi isyan etti!
Bordo-mavili takımda mevcut sakat oyuncular Yatabare, Yusuf, Belkalem ve Onur tam olarak iyileşmeden, üç futbolcu daha sakatlandı. Akhisar Belediyespor maçında darbeler alan futbolculardan İshak Doğan'ın kafasına 4 dikiş atılırken, futbolcu geceyi kontrol altında geçirdi. Ancak İshak'ın durumunun ciddi olmadığı dile getirildi. Sağ arka adalesinde gerilme meydana gelen Medjani'nin durumu ise belirsizliğini korurken, en ciddi sakatlık Aytaç Kara'da yaşandı. Sağ ayak ikinci ve üçüncü tarak kemiklerinde kırık tespit edilen oyuncunun ameliyat edilmesi gündemde. Ameliyat olması durumunda sezonu kapatacak olan Aytaç Kara, şansızlıktan yakındı. 
 
BU OLAY BENİ YIPRATTI 
Uzun bir sakatlık döneminin ardından sahalara döndüğünü söyleyen Aytaç, "Tam kendimi buluyorum derken yeniden sakatlandım. Gerçekten çok üzgünüm. Hem takımıma katkı veremedim hem de bu olay beni yıprattı. Ancak yine de daha kötüsü olmadığı için şükrediyorum. En kısa zamanda sahalara dönmek için elimden geleni yapacağım. Futbolda maalesef bu tip şanssızlıklar yaşanabiliyor" ifadesini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler