Trabzonspor'un yeni transferi imzalıyor

Trabzonspor'un yeni transferi Antony Nwakame imza atıyor.

Trabzonspor'un yeni transferi imzalıyor

Haber61 - Spor Servisi - Trabzonspor'un yeni transferi Antony Nwakame yarın düzenlenecek törenle imza atıyor.

Hapoel Beer Sheva .takımından transfer edilen Nwakame, için yarın (20.08.2018 Pazartesi) saat 11:00'de Atatürk Köşkü'nde imza töreni düzenlenecek.

İmza töreni Habe61TV'den canlı olarak ekranlara gelecek.

Anthony Nnaduzor Nwakaeme kimdir?

İsrail'in Hapoel Beer Sheva takımında forma giyen Nijeryalı futbolcu  Anthony Nnaduzor Nwakaeme forvet mevkiinnde oynuyor. Nijerya'nın Lagos kentinde 21 Mart 1989'da dünyaya gelen 29 yaşındaki golcğ futbolcu 1,85 boyunda. Profesyonel kariyerine Romanya'nın Cluj'da başlayan Nijeryalı golcü ardından kiralık olarak Turda'ya gitti. Ardından aynı ülkede Ploiesti'ye gitti ve sonrasında yeniden Cluj'a döndü. Burada bir sezon kaldıktan sonra ise İsrail ekibi Hapoel Raanana'ya transfer oldu. 2 yıl burada oynayan Nwakaeme 2015'te Beer Sheva'ya transfer oldu.

Milli takım formasını 10 kez giyerek 1 gol atan futbolcu geçen yıl Sheva ile çıktığı 33 maçta toplam 14 gol atarken 8 de asist yaptı. Nwakaeme kariyeri boyunca 228 maça çıkarken 66 gol ve 35 asist yaptı. Nijeryalı forvet aynı zamanda sol kanatta da forma giyebiliyor. Öte yandan futbolcu için bugüne kadar bonservis bedeli ödenmemesi de dikkat çekti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
13 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler