Trabzonspor'un yeni transferi kulübüne bu sözlerle veda etti! "Hiçbir şey sonsuza kadar sürmez..."

Trabzonspor'un anlaşma sağladığı Kourbelis, Panathianaikos'a veda etti.

Trabzonspor'un yeni transferi kulübüne bu sözlerle veda etti! "Hiçbir şey sonsuza kadar sürmez..."

Trabzonspor'un anlaşamaya vardığı Yunan ön libero Dimitris Kourbelis, Panathinaikos'a veda etti.

İnstagram üzerinden bir veda mesajı yayımlayan Kourbelis, Panathinaikos'a şu sözlerle veda etti;

Yaklaşık olarak 6 yıl sonra takımdan ayrılacak olan Kurbelis, "Veda zamanı geldi. Zor ve duygusal olarak yüklüyüm. Panathinaikos hem kariyerimin hem de hayatımın önemli bir parçası oldu. Ve bu asla değişmeyecek.

Bana çok şey verdi bu kulüp. Zor zamanlarımda bana sahip çıktı, daha iyi bir oyuncu ve daha iyi bir insan olmama yardım etti. Ben de karşılığında kararlarımla, katkılarımla takıma yardım ettiğimi umuyorum ve Panathinaikos'a tüm kalbimle en iyisini diliyorum. Böyle büyük bir ekibin üyesi ve lideir olduğum için minnettarım.

2017'den beri bugüne kadar yanımda olan herkese teşekkür etmek istiyorum. İyi ve kötü günler için... Takım arkadaşlarım, teknik direktör, futbolcular ve ışıkların arkasında canla başla çalışan insanlar... Kulüp yönetimi ve tabii ki siz taraftarlar.

Ne yazık ki hiçbir şey sonsuza kadar sürmez. Özellikle futbolda. Yeni bir adımın zamanı geldi. Geçmişe saygı ve sevgiyle, gelecek için hayal ve özlemle..."

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor