Trabzonspor'un yeni transferi Benkovic: "Şampiyonluk kutlamalarını gördüm"

Trabzonspor'un yeni transferi Benkovic açıklamalarda bulundu.

Trabzonspor'un yeni transferi Benkovic, açıklamalarda bulundu.

Benkovic, açıklamalarında şu ifadeleri kullandı:

Öncelikle herkese merhaba diyorum. Burada olmak büyük mutluluk. Harika taraftarı olan büyük bir takımda olduğumun farkındayım. Trabzonspor'da olmak bir ayrıcalık.

"HARİKA KARŞILANDIM"
Arkadaşlarım tarafından harika karşılandım. Yeni sezonda en iyisini hak eden taraftarlarımıza istedikleri mutluluğu verebilmek adına elimden geleni yapacağım.

"BURAYI TERCİH ETMEMDEKİ ANA SEBEPLERDEN BİRİYDİ"
Transferim çok hızlı gelişti. 3 günlük bir süreçti. Hocam beni aradı. Burayı tercih etmemdeki ana sebeplerden biriydi. Proje ve hedeflerden bahsetti. Zaten Trabzonspor gibi bir takım sizi isterse iki kez düşünmezsiniz. Çok hızlı gelişen bir süreçti.

"HEDEF VE PROJELERDEN BAHSETMİŞTİK"
Sahada ve antrenmanlarda hocamızın ne yapmamız gerektiğini anlatıyor. Gelmeden önce yaptığımız görüşmede hedef ve projelerden bahsetmiştik. Oyun tarzı hakkındaki görüşmeleri ise antrenmanda yaptık.

"HOCAMIZ NEREDE GÖRMEK İSTERSE..."
Kariyerimde üçlü ve dörtlü savunmada oynadım. Sağ ayaklı olmama rağmen sol stoperde de oynadım. Hocamız beni nerede görmek isterse orada yardımcı olmaya çalışırım.

"EN ÖNEMLİ ŞEY ADAPTE OLMAK"
Türkiye ligini daha önceden de takip etmiştim. Burada oynayan arkadaşlarım da var. Atmosferi biliyorum. Fiziksel gücün öne çıktığı zor bir lig olduğunun farkındayım. En önemli şey adapte olmak. Bu konuda sıkıntı yaşayacağımı sanmıyorum.

OYUNCU STİLİ
Saha içerisinde arkadaşlarıyla çok fazla iletişim kuran, onlara yardımcı olan, ters kanata oynadığı toplarla oyunun yönünü değiştiren, ikili mücadelelerden korkmayan bir oyuncuyum.

Aynı dili konuştuğumuz oyuncu arkadaşlarım var. Bu durum adaptasyon sürecime yardımcı oldu elbette.

"ŞAMPİYONLUK KUTLAMALARINI GÖRDÜM"
Trabzonspor'un şampiyonluk kutlamalarını gördüm. İzlediğimde tüylerim diken diken olmuştu. Bu sezon da yarışmacı bir takım olmak istiyoruz. Rakipler için zor bir takım olmak istiyoruz. Her geçen gün daha da iyi bir takım olmayı hedefliyoruz. Taraftarlarımızın muhteşem desteğine karşı elimizden geleni yapmaya çalışacağız. Bütün sezon boyu bu şekilde mücadele etmeyi arzuluyoruz.

"BAŞARI ELDE EDEBİLECEĞİMİZİ GÖRDÜM"
Futbol dünyanın en ilginç sporlarından biri. 5 yıl önce İngiltere'ye transfer oldum. İlk yıl kötü değildi ama sonrasında sakatlıklar yaşadım ve etkilendim. Kolay bir durum değildi. Bu bende bir açlık yarattı. Daha sonra yine bir Alman takımında oynadım. Şimdi Trabzonspor'dayım. Amacım ilk çıkış yaptığım seviyeye dönmek. Burada olmayı bir şans olarak görüyorum. Her gün adım adım ilerleyerek daha iyisini yapmaya çalışacağım. Tekrar eski seviyeme ulaşabileceğimi düşünüyorum. Takım olarak da başarı elde edebileceğimizi gördüm.

"İLK İŞİM SAVUNMA AMA..."
İlk işim savunma ama hücumda da elimden gelen ne varsa bu konuda takıma yardımcı olmaya çalışacağım.

Kaynak:Haber61 Spor Servisi

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler