Trabzonspor'un yeni transfer Alvarado imza attı!

Trabzonspor'un AZ Alkmar'dan transferi Estaban Alvarado bugün yapılan törenle sözleşme imzaladı.2 yıllık anlaşma sağlanan Kosta Rikalı oyuncu Mehmet Ali Yılmaz Tesislerinde saat 14.00'de düzenlenen tören ile imza attı.Hurma, "Hakan Arıkan'ın ayrılmasından

Trabzonspor'un yeni transfer Alvarado imza attı!

Trabzonspor'un AZ Alkmar'dan transferi Estaban Alvarado bugün yapılan törenle sözleşme imzaladı.

2 yıllık anlaşma sağlanan Kosta Rikalı oyuncu Mehmet Ali Yılmaz Tesislerinde saat 14.00'de düzenlenen tören ile imza attı.

Hurma, "Hakan Arıkan'ın ayrılmasından sonra kaleci arayuışımız vardı. İyi bir kaleci aldığımzıı düşünüyorum. Elimizdeki kalecilerle birlikte şuanda kalemiz emin ellerde." dedi.

İMZA TÖRENİNİ İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN!

Esteban Alvarado imza sonrası yaptığı açıklamada, "Trabzonspor gibi büyük bir takıma geldiğim ve burada oynama fırsatını yakaldığım için çok mutluyum. Büyük bir tarfatar grubuna sahip olduğunu okuduğum ve duyduğu Trabzonspor'da olduğum için mutluyum. Takıma katkı sağlamak için elinden geleni yapacağım. Ben kendi performansımı takıma vermek için buradayım. Tamamen hazır durumdayıom. Elinden gelenin en iyisini yapacağım . Rakabete açık forma için savaşacağım. Trabzonspor gibi çok büyük bir camiada ilk antrenmanımı yaptım. Burada da daha önceki takımlarımda olduğu gibi çalışmaya devam edeceğim" ifadelerini kullandı.

Hurma transfer konusunda sorulan bir soru üzerine "Takımımızı mutlaka takviye etmemiz lazım. Görüşmeler olumlu sürüyor. Takıma 3 tane oyuncu katacağız. Yaptığım bütün işlerin arkasındayım. Trabzonspor'da başladım. Taraftarlarımız emin olsun bir oyuncu almışsak o oyuncu mutlaka Trabzonspor'a katkı sağlayacaktır. Hata her kes yapabilir. Biz Trabzonspro'u çok iti tanıyan birisi olarak beklentilere cevap vermeyecek hiç bir oyuncu buraya alınmaz ve burada kalmaz. Bu bir iş. bu işin topluma yansıyan bir tarafı var. Bu işte birliket hareket etmiz gerek. Biz bir takım kuracağı ve bu takım şampiyonluğa oynayacak. Trabzonspor kendini herkese ispat edecek bunun sözünü veriyorum. Bu takımımıza daha oyuncular gelecek. kulübümüz iyi yolda. herşeyi konuşamıyoruzç. Bu nedenle zaman zaman sıkıntıya düştüğümüz durumlar oluyor. Buna da göğüs gereceğiz" şeklinde konuştu.

Alvarado "Rabotnicki karşılaşması ile iligli olarak "Rekebete her zaman açık olarak çalıştım ve 1. kaleci olamk için savaştım. Burada da bunun için çalışacağım. Çok iyi kaleciler var. Onur'da çok iyi kaleci. Dünkü maçla ilgili hepimiz insanız. hatalar olacaktır. Bu hataları bir kişiye yıkmak yanlıştır. Bu olayı daha fazla konuşmamak lazım. Onur'un beğendiğim ve iyi bir kaleci olduğunu söyleyebilirim. Sonrasında kimin hakkıysa kaleye o geçer" dedi.

Süleyman Hurma "Ben camiamızın taraftarımızın bütünlük içinde olmasını istiyorum. Ama bunu tek başıma sağlayacak gücüm yok. Ben kuracağım takımla buna katkı yapacağım. Benim kim olduğumu buradaki insanlar biliyor. Ben çok inanıyorum ki yaptığımız işlerle bu algı değişecekitr. Hiçbir koşulda taraftarla karşı karşıya kalmam. Bir gün buradan gideceğim. Önemli olan buradan nasıl gittiğim. Kayseri'den nasıl ayrılmışsam buradan da aynı şekilde ayrılmak isterim" dedi.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler