Trabzonspor’un yeni teknik direktörü kim olacak?

Bordo mavililerde teknik direktör konusunda sona geliniyor.

Trabzonspor’un yeni teknik direktörü kim olacak?

Haber61 / Spor Servisi

Bu sezon yeni bir yapılanma başlatacak olan Trabzonspor’da Rıza Çalımbay’dan boşalan teknik direktörlük koltuğuna kimin oturacağı merakla bekleniyor.


Başkan Ahmet Ağaoğlu ve yönetimin  öze dönüş söylemleri nedeniyle ilk olarak gözler boşta olan Mustafa Akçay, Sadi Tekelioğlu, Giray Bulak, Fatih Tekke gibi  Trabzonlu isimlere dönse de daha sonra da gündeme Tamer Tuna gelmişti.


YÖNETİM İŞİ SIKI TUTUYOR

Birçok ismin adının Trabzonspor’la anıldığı bu dönemde bordo mavili yönetim ise işi oldukça sıkı tutuyor. Altyapı hamlesini sahiplenecek bir isim üzerinde ısrarcı olan yönetimin kulübü iyi tanıyan ve yapıyı bilen ancak Trabzonlu olmayan isimleri de listeye aldığı biliniyor. Bu isimlerden birinin de daha önce bordo mavili takımda hem forma giyen hem de bir dönem teknik direktörlük görevini yürüten Tolunay Kafkas olduğu kaydediliyor.

HIRSLI VE GENÇLERE AÇIK

Hırslı yapısıyla bilinen Kafkas, mücadeleci yapısıyla kısa vadede kurulmak istenen sistemi taşıyabileceği öngörülürken Türkiye Futbol Federasyonu’nda halen yürüttüğü Altyapı Koordinatörlü görevi sayesinde gençleri yakından tanıması avantaj olduğu belirtiliyor.

2012-13 döneminin devre arasında Trabzonspor’da göreve gelen ancak istediği çalışma ortamını bir türlü yakalayamayan Kafkas bordo mavili takımla 20 maça çıkıp maç başına 1,40 puan ortalaması yakalamıştı.

AĞAOĞLU HAFTA İÇİ AÇIKLAYACAK

Fırtına’da bir çok isim bu şekilde konuşulmaya devam ederken Başkan Ahmet Ağaoğlu’nun Salı günü gerçekleştireceği basın toplantısında teknik direktör konusuna son noktayı koyması bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
40 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor