Trabzonspor’un yeni oyuncusu Trabzon’a geliyor: Taraftara çağrı yaptı
Trabzonspor'da Chibuike Nwaiwu heyecanı yaşanıyor. Bordo-Mavili ekibin oyuncusu Nwaiwu’nun şehre geliş programı belli oldu. Edinilen bilgilere göre, futbolcunun bu akşam saat 21.30 sularında Trabzon Havalimanı'nda olması bekleniyor.
"Sabırsızlanıyorum"
Trabzon’a ayak basmadan önce camiaya seslenen Chibuike Nwaiwu, duyduğu heyecanı dile getirdi. Taraftarlarla bir araya gelmek istediğini belirten oyuncu, "Muhteşem taraftarlarla buluşmak için sabırsızlanıyorum!" ifadelerini kullandı.
???? ???????????????????????????????? ????????????????????????: Muhteşem taraftarlarla buluşmak için sabırsızlanıyorum!
— Trabzonspor (@Trabzonspor) January 7, 2026
???? 21.30
????Trabzon Havalimanı pic.twitter.com/pkiIeWPJND
Havalimanına Davet
Bu akşam gerçekleşecek taraftar karşılaması öncesinde oyuncudan taraftara ilk sözler geldi. Bordo-Mavili taraftarların da bu sözlere kayıtsız kalmayarak havalimanında yerini alması bekleniyor.
Kaynak:Haber61
