Trabzonspor'un yeni isimleri kadroya girebilir! Büyük şans!

Trabzonspor'da dün profesyonel sözleşmeye imza atan 5 genç isim, yarın oynanacak Kasımpaşa karşılaşmasında kadroya dahil edilebilirler.

Trabzonspor'un yeni isimleri kadroya girebilir! Büyük şans!

Trabzonspor!da Genel Sekreter KemalErtürk ve Genel Sayman Sami Karaman'ın yer aldığı törende Çağan Yılmazer, Engin Poyraz Efe Yıldırım, Muhammet Mustafa Pınarcı, Rüzgar Esen Bostan ve Oğuzhan Yılmaz 2.5 yıllık sözleşmeye imza attılar.

Tören sonrası açıklamada bulunan Genel Sekreter KemalErtürk, "Gerek Başkanımız Ertuğrul Doğan gerekse Asbaşkanımız Zeyyat Kafkas'ın da ifade ettiği gibi altyapıya bu yıl her zamankinden daha çok önem vereceğiz. Bu doğrultuda ilk adımı da 1461 Trabzon Futbol Kulübü ile iş birliği protokolü imzalayarak atmıştık. Genç arkadaşlarımız kulübümüzü en iyi şekilde temsil edeceklerdir. Camiamıza ve genç arkadaşlarımıza bir kez daha hayırlı olsun, Allah utandırmasın" ifadelerini kullandı.

Kadroya girebilirler

Teknik sorumlu olarak göreve getirilen Futbol Gelişim Direktörü İhsan Gündüz Derelioğlu, altyapıdan 5 oyuncuyu A takım idmanına aldı. İmza atan Çağan Yılmazer, Engin Poyraz Efe Yıldırım, Muhammet Mustafa Pınarcı, Rüzgar Esen Bostan ve Oğuzhan Yılmaz, performanslarına göre yarın kadroya alınabilir.

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler