Trabzonspor’un yeni formaları ile ilgili önemli açıklama - "Taraftar istiyorsa her şey yapılır”

Trabzonspor Yöneticisi yeni formalar ile ilgili Haber61'e açıklamalarda bulundu.

Trabzonspor’un yeni formaları ile ilgili önemli açıklama - "Taraftar istiyorsa her şey yapılır”

Haber61 - Spor Servisi - Trabzonspor Yöneticisi Dursun Ali Sakarya yeni formalar ve TS Club ürünleri ile ilgili Haber61’e açıklamalarda bulundu.  

Sakarya, “Göreve geldiğimizde bazı hazırlıklar yapılmıştı. Bizde seçildikten sonra biraz ortasında bulduk kendimizi. Ürünlerde baya güzel iyileştirmeler yaptık, hem kalitesinde, hem renklerinde. Kulübümüze yakışır, taraftarımıza uygun, onların da seveceği ürünler seçmeye çalışıyoruz. Ekibimiz güzel kuvvetli. Eksiklerimizi tamamlıyoruz. İnşallah yeni sezonda gerek renklerle gerek ürün kalitesi ile taraftarlarımıza hitap eden, kulübümüze yakışır ürünlerle raflara çıkacağız” dedi. 

TARAFTAR İSTİYORSA HER ŞEY YAPILIR

Yeni formaların ve ürünlerin yapılacak bir anket ile belirlenmesi yönünde taraftarların isteği ile ilgili konuşan Sakarya, “Teknoloji ilerliyor. Her geçen gün üzerine koyuyor. Taraftarın istekleri göz ardı edilemez ama burada bir forma seçilirken bir renk seçilirken sadece taraftarın gözü ile değil, takımın sahada görünürlüğü, bakınca yansıttığı enerji, bunların hepsini değerlendirerek ve bir de taraftarın isteğini göz önünde bulundurarak bir çalışma yapılabilir. Olmayacak bir şey değil. Taraftar istiyorsa her şey yapılır” ifadelerini kullandı.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor