Trabzonspor’un yeni formaları erken geliyor

Trabzonspor’un yeni sezon formaları erkenden TS Clublar’daki yerini alacak.

Trabzonspor’un yeni formaları erken geliyor

Haber61 - Spor Servisi - Trabzonspor’un yeni sezon için hazırlanmaya başlanan formaları Haziran ayı içerisinde TS Clublar’da olacak.


Daha önce sosyal medyada dolaşan ve taraftarlar tarafından çok fazla beğenilmeyen yeni sezon formasının demo olduğu ve üzerinde çalışmaların devam ettiği bildirilirken hazırlıkların son aşamaya geldiği ifade edildi. Çubuklu formanın ve diğer formaların demolarının hazırlandığı ve kısa sürede baskıya gideceği belirtildi.

HAZİRAN AYI İÇERİSİNDE TS CLUBLARDA OLACAK

Geçtiğimiz sezonlarda formalarının gecikmesi ile ilgili sıkıntılar gelecek sezonda yaşanmayacak. TS Clublardan sorumlu Başkan Yardımcısı Mehmet Yiğit Alp Haber61’e yaptığı açıklamada yeni sezon formalarının baskıya hazır hale geldiğini ve Haziran ayı içerisinde TS Clublarda olacağını söylemişti.

Yiğit alp yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullanmıştı.

“Çubuklu formalar yenilenerek kalacak. Beyaz forma üzerinde yapılan bazı değişiklikler var. Onlarında demoları hazır. Bugün yarın son seçimi yapıp baskıya gidecek. Yani Haziran ayı içerisinde satışa çıkacak. Kış kreasyonu ile ilgili de çalışmalar bitti. Kış kreasyonunu yaz bittiğinden TS Clublardan alabilecekler.  Sıkıntımız daha önce bu işlerin çok geç yapılması. Biz bunları normal tekstik sektöründe yapılması gerektiği gibi yapıyoruz. Yani yaz kreasyonunun kışın kış kreasyonunun yazın hazırlanması gerekiyor. Hatalarımız kusurlarımız olacaktır. Taraftarımızın yapıcı her türlü eleştirisini dikkate alıyoruz. Beğenmediklerini ya da çok beğendiklerini bize muhakkak iletsinler. Onların görüşleri doğrultusunda yeni kreasyonlarımızı dizayn ederiz. Beğenmedikleri bir şeyi görmeyecekler.”
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler