Trabzonspor’un yedekleri düşündürdü

Trabzonspor’da yedek oyuncuların performansı düşündürüyor. Bordo-Mavili takımın dün akşam Pilot takım 1461 Trabzon karşısında Teknik Direktör Şota yedek oyunculara şans verdiği karşılaşmada oyuncuların isteksizlikleri gözlerden kaçmadı. Rakibine oranla da

Trabzonspor’un yedekleri düşündürdü

Trabzonspor’da yedek oyuncuların performansı düşündürüyor.

Bordo-Mavili takımın dün akşam Pilot takım 1461 Trabzon karşısında Teknik Direktör Şota yedek oyunculara şans verdiği karşılaşmada oyuncuların isteksizlikleri gözlerden kaçmadı. Rakibine oranla daha vasat bir görüntü sergileyen Trabzonspor oyuncularının ligin başlamasına sayılı günler kala camiayı da kara kara düşündürmeye başladı.

Sefa Yılmaz, Deniz Yılmaz, Aytaç Kara ve Musa Nizam’ın gösterdikleri performans teknik heyeti memnun etmezken bu oyuncuların bir an önce eski form grafiklerini yakalamaları adına Teknik Direktör Şota’nın yoğun bir şekilde oyuncuların üzerinde durduğu gözlendi.

N’doye transferini yapan Bordo-Mavili takım kurmayları 2 stoper transferi daha yapıp transfer sezonunu kapatmayı düşünüyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor