Trabzonspor’un yabancılarına teklif yağıyor

Bir taraftan yeni sezona güçlü bir kadro ile girmek isteyen Trabzonspor diğer yandan kadrosunda bulunan oyuncuları gönderme planları yapıyor.Trabzonspor Başkan Yardımcısı Yakup Aslan Haber61 Spor servisine açıklamalarda bulundu.Aslan yaptığı açıklamada tr

Trabzonspor’un yabancılarına teklif yağıyor

Bir taraftan yeni sezona güçlü bir kadro ile girmek isteyen Trabzonspor diğer yandan kadrosunda bulunan oyuncuları gönderme planları yapıyor.

Trabzonspor Başkan Yardımcısı Yakup Aslan Haber61 Spor servisine açıklamalarda bulundu.

Aslan yaptığı açıklamada transferde 25 kişilik bir oyuncu havuzlarının bulunduğunu ifade ederek, bu oyuncular arasından en iyi oyuncuları kadromuza katmak için yoğun bir çaba harcıyoruz.

Constant, Yatabare ve Waris’e ciddi teklifler geldiğini doğrulayan Başkan Yardımcısı Aslan Yatabare’nin şahsen kalmasını arzu ediyorum. Cardozo’ya da teklifler geldi ancak bu oyuncu Trabzonspor’da kalmak istediğini söyledi dedi.

Transferleri biran önce sonlandırmak hedefinde olduklarını dile getiren Yakup Aslan yapılacak transferlerde hassas davrandıklarını dile getirdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor