Trabzonspor'un umut kaynağı gençler

Trabzonspor'da genç oyuncular Abdulkadir Ömür ile Yusuf Yazıcı gelecek adına büyük umut oldu. İki oyuncunun performansı son kupa maçında oldukça beğenildi.

Trabzonspor'un umut kaynağı gençler

Spor Toto Süper Lig'de kötü bir performans gösteren Trabzonspor, Ziraat Türkiye Kupası maçlarıyla moral arıyor. Kızılcabölükspor karşısında gelen 5-0'lık net sonuç, Fenerbahçe maçı öncesi de moral oldu.Ancak bordo-mavilileri en çok sevindiren gelişme genç yıldızların gösterdiği performanstı. Başta Yusuf Yazıcı olmak üzere altyapıdan gelen isimlerin katkısı gelecek adına önemli bir umut kaynağı olarak yorumlandı.

Özellikle Yusuf Yazıcı ve Abdülkadir Ömür'ün başarısı ciddi anlamda dikkat çekti. Geçen sezon da ligin son döneminde yıldızlaşan bu iki genç oyuncunun, aynı durumu kupada bir kez daha tekrarlaması önemli bir gelişme oldu.


19 yaşındaki Yusuf'un orta sahadaki çok yönlü oyunu öne çıktı. Bu döneme kadar altyapısından birçok yıldız çıkaran Karadeniz ekibinin, Yusuf'tan da beklentisi yüksek.

Geçen sezon Çaykur Rizespor mücadelesinde 2 gol 2 asistle sivrilen genç yıldızın, kupada da 2 gol 1 asistle dönüş yapması sevindirdi. Aynı şekilde bir diğer orta saha oyuncusu 17 yaşındaki Abdülkadir'in de geceyi golle kapatması ekstra moral sağladı. Ersun Yanal'ın bu genç isimleri beğendiği ve daha fazla gelişim göstermeleri açısından bir program uygulayacağı ifade edildi.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor