Trabzonspor'un UEFA ile kritik toplantısı

Finansal Fair Play şartlarını yerine getiremeyen ve UEFA’nın gözetimi altında olan Trabzonspor, daha önce iki kez savunma vermişti.   UEFA heyetiyle en kritik toplantı yarın gerçekleştirilecek. Başkan Muharrem Usta’nın da hukukçulara eşlik etmesi bekleniy

Trabzonspor'un UEFA ile kritik toplantısı
Finansal Fair Play şartlarını yerine getiremeyen ve UEFA’nın gözetimi altında olan Trabzonspor, daha önce iki kez savunma vermişti.
 
UEFA heyetiyle en kritik toplantı yarın gerçekleştirilecek. Başkan Muharrem Usta’nın da hukukçulara eşlik etmesi bekleniyor. İsviçre’deki görüşmede Başkan, mali tablonun son durumunu bizzat anlatacak. Takımdaki feda operasyonuyla birlikte gelir elde edildiğinin altı çizilecek, ayrıca Akyazı Stadı’na geçildikten sonra ekstra kaynak yaratılacağı vurgulanacak.
 
Gelecek sezonun planlamasının da şimdiden UEFA’ya açıklanacağı belirtilirken, amaç men cezası almamak. Yönetimin hedefi, mali tabloyu düzeltmek için 2 sene süre almak. Yarınki görüşmenin ardından UEFA kısa zaman içinde kararı açıklayacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler