Trabzonspor'un transferlerinde son detaylar!

Kucka, Medel, Visca ve Junuzovic'de son durum

Trabzonspor'un transferlerinde son detaylar!
Haber61 Spor Servisi

Trabzonspor’da transfer çalışmaları sürüyor. Bordo Mavililer yeni sezonda şuana kadar Kamil Ahmet Çörekçi ve Bongonda transferini gerçekleştirirken Milanlı Kucka, İnterli Medel, Başakşehirli Visca ile W.Bremen’den Junozovic transferi için yoğun mesai harcıyor.

KUCKA HALEN BİTMEDİ

Trabzonspor’un ilk etapta renklerine katmak istediği Milan’ın Slovak oyuncusu Kucka transferi halen netleşmedi. Bordo Mavili ekibin başkanı Muharrem Usta’nın bizzat İtalya’ya giderek bitirmek istediği transferde olumlu gelişmeler yaşansa da transfer şuana kadar gerçekleşmedi. 

Krasnador’un da bir dönem talip olduğu Kucka’yı  Milan kulübü Torino’dan yapacağı transfere karşılık takasta kullanmak istemesi transferin gecikmesine neden oldu. Ardından Milan ile bonservis konusunda anlaşma sağlanırken futbolcuyla son detaylar görüşülmeye başlandı.

MEDEL NAZLANIYOR

Trabzonspor’un renklerine katmak istediği İnter’in Şilili stoperi Medel konusunda ise işler arapsaçına döndü. Medel ilk etapta ülkesine yakın olması nedeniyle Arjantın’ın Boca Juniors kulübünün teklifini değerlendirmeye almasına rağmen istediği ücreti alamaması nedeniyle transfer gerçekleşmedi. Bordo Mavililer bu gelişme üzerine Medel konusunda bir kez daha  devreye girerek transferi gerçekleştirmeye çalışacak. Ancak Medel'in yüksek yılık ücret ısrarıda devam etmesi durumunda bu transferden vazgeçilecek.

Öte yandan Trabzonspor yönetimi içerisinde bu futbolcu konusudna görüş ayrılıkları olduğu öğrenildi. Bir kesimin bu transferde ısrarcı olduğu bir kesiminde Medel transferini istemediği bildirildi.

EDİN VİSCA BEKLEMEDE

Trabzonspor’un yeni sezonda kadrosuna katmak istediği futbolculardan Başakşehir forması giyen Edin Wisca transferi konusunda ise bekleyiş sürüyor. Trabzonspor'un Visca için 2 Milyon Euro'nun yanı sıra Yusuf Erdoğan veya Muhammet Demir’i bonservisleriyle birlikte önerdiği belirtildi. Bordo mavililer Visca ile anlaşırken kulübünün yanıtı bekleniyor.

JUNUZOVİC BİR ADIM ÖNDE

Trabzonspor’un istediği Werder Bremen’in kaptanı Junuzovic konusunda ise önemli gelişmeler yaşanıyor. Ortasahanın her yerinde oynayabilen 29 yaşındaki oyuncunun kulübü Werder Bremen, önceki gün acil bir şekilde oyuncunun menajerini kulüp binasına çağırdı. Burada futbolcunun durumuyla ilgili görüşmeler gerçekleştirilirken Junuzovic'in kariyerinde yeni bir heyecan aradığını yönetime bildirdiği ifade edildi.

Öte yandan 3 Temmuz günü Trabzonspor kulüp başkanı Muharrem Usta bu transferi bitirmek için Almanya'ya giderek görüşmeleri bizzat kendisi gerçekleştirdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor