Trabzonspor'un transferine pasaport engeli

Trabzonspor'un yeni transferinde pasaport engeli çıktı.

Trabzonspor'un transferine pasaport engeli

Haber61 - Spor Servisi - Trabzonspor'un stoper mevkiine yapacağı Majid Hosseini transferi pasaport engeline takıldı.

Bordo mavili kulüp yeni sezon hazırlıklarını Slovenya'da yaptığı kampla sürdürürken yönetim takıma takviye yapmak için transfer çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Transfer çalışmaları kapsamında her konuda anlaşılan ve imza aşamasına gelen Esteghlal FC’de forma giyen 22 yaşındaki İranlı oyuncu Majid Hosseini'nin bugün öğlen saatlerinde Trabzon'da olması bekleniyordu.

Haber61'in edindiği bilgiye göre Hosseini'nin ayrıldığı kulübün başkanı oyuncunun takımdan ayrılmasını istemediği için pasaport ve vize işlemlerinde sorun çıkarıyor. Majid Hosseini bu problemleri çözmesi halinde Trabzon'a gelecek.

İmza aşamasına gelen transferin Trabzon'da yapılacak olan son görüşme sonrasında nihai olarak sonuçlandırılması ve oyuncunun takımın kampına katılması bekleniyor. 

Kulüp asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu, İran'ın İstiklal takımında forma giyen stoper oyuncusu Hosseini'nin pasaport sorunu nedeniyle Trabzon'a gelemediğini belirterek, "Ne zaman çözümlenirse o zaman gelecek. Oyuncu kulüp anlaşması konusunda bir sorun yok." dedi. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
7 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor