Trabzonspor’da Uğurcan Çakır’ın Galatasaray’a rekor bonservis bedeliyle transferinin ardından başlayan kaleci arayışları hız kazandı. Bordo-mavili yönetim, genç file bekçileri Onuralp Çevikkan, Erol Can Çolak ve Ahmet Yıldırım’a tecrübe kazandıracak bir isim için düğmeye bastı.
Ortega transferinde ilerleme kaydedildi
Trabzonspor’un gündemine iki önemli isim geldi. İngiltere Premier Lig’de Manchester City forması giyen 32 yaşındaki Stefan Ortega ve Manchester United’ın 29 yaşındaki Kamerunlu kalecisi Andre Onana için temaslar kuruldu. Bordo-mavililerin, özellikle Ortega konusunda daha olumlu adımlar attığı ve transferde ciddi yol kat ettiği ifade ediliyor.
Kiralık formülü devrede
Yönetim, her iki kaleci için de kulüplerine kiralama teklifinde bulundu. Karadeniz ekibinin hedefi, milli ara sonrası oynanacak Fenerbahçe derbisine yeni kaleciyle çıkmak.
Alternatif isimler hazır
Trabzonspor’un listesinde ayrıca Kayserispor forması giyen Bilal Bayazıt ile Rennes’te oynayan Doğan Alemdar da bulunuyor. Ancak yönetim, ilk tercihlerini Onana ve Ortega’dan yana kullanmak istiyor.
Kaynak: