Trabzonspor'un transfer listesine bir Hırvat daha girdi!

Transfer çalışmalarını sürdüren Trabzonspor, Orsic ve Petkovic'ten sonra bir Hırvat futbolcuyu daha listesine aldı.

Trabzonspor'un transfer listesine bir Hırvat daha girdi!

Orsic ve Petkovic için temaslarını sürdüren Trabzonspor'un radarına bir başka Hırvat oyuncu daha girdi.

Bordo-Mavililer, Dimitris Kourbelis’in ardından orta sahaya bir takviye daha yapacak. Geniş bir liste üzerinden çalışmalarını sürdüren Trabzonspor’da, menajerler tarafından da kulübe sürekli oyuncu önerisi geliyor. Bu isimlerden biri; Ivan Sunjic.

Dinamo Zagreb altyapısında yetişen ve Nenad Bjelica’nın eski öğrencisi olan Sunjic, 2019’un yazında 8 milyon Euro bonservis bedeliyle Birmigham City’ye transfer olmuştu. Championship’te 3 yıl forma giyen Sunjic, her sezon 40 maç ortalamasını tutturdu.

Geçtiğimiz yaz Hertha Berlin’e kiralanan 26 yaşındaki futbolcu, Almanya’da kötü bir dönem geçirdi. Bundesliga’da 18 maça çıkan Sunjic, son 6 haftada kadro dışı kalmıştı.

Kaynak:Fotomaç

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler