Trabzonspor'un transfer hedefi! Gözler kritik kararda

Trabzonspor 3 mevkiye daha transfer direkt oynayacak kalitede transfer yapmayı planlıyor. Ancak kritik nokta TFF'nin kararı...

Trabzonspor'un transfer hedefi! Gözler kritik kararda

Transfere hızlı bir giriş yapan Trabzonspor, Gervinho, Peres ve Hamsik gibi 3 önemli isimle kadrosunu güçlendirdi. 

Bordo mavililer transfer çalışmalarını sürdürürken kampa kadar tüm transferler yetiştirilmeye çalışılıyor. Teknik direktör Abdullah Avcı’nın talepleri doğrultusunda devan eden çalışmalar da direkt oynayabilecek kalitede stoper, forvet ve sol bek transferi bitirilmek isteniyor.

KARARA GÖRE BELLİ OLACAK

Trabzonspor bu 3 mevki içinde yabancı isimlerle görüşmelerini sürdürürken Türkiye Futbol Federasyonu’ndan gelecek yabancı futbolcu kararı büyük önem taşıyor. Kulüpler Birliği’nin Tahkim Kurulu’na itirazı sonrası nasıl bir karar çıkacağı merakla bekleniyor.

TFF yabancı futbolcu kararından vazgeçmemesi halinde Trabzonspor rotayı Türk futbolculara çevirecek. Fırtına yine Avcı’nın adını verdiği yerli isimlerle görüşerek transfer çalışmalarını şekilendirecek.

Haber61 Spor Servisi
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler