Trabzonspor’un transfer gündemi! Biglia, Cornelius ve Meling...

Trabzonspor’un gündemindeki isimleri canlı yayında açıkladı. Biglia, Cornelius ve Meling transferlerinde son durum.

Sezon tamamlanmadan gelecek sezon için çalışmalara başlayan Trabzonspor’da sezonun tamamlanması ile transfer çalışmaları da hız kazandı.

Başkan Ahmet Ağaoğlu daha önce iki oyuncu Gervinho ve Peres'in ile anlaşma sağladıklarını açıklamıştı. Yapılacak diğer takviyelerle ilgili çalışmalar devam ederken iç transfer de de çalışmalar sürüyor.

Transferde yaşanan son gelişmeleri Haber61 TV’de her pazartesi akşamları ekrana gelen Spor gündemi programında Haber61 genel yayın yönetmeni Tuncay Lakot ve İHA Trabzonspor Muhabiri Gökmen şahin değerlendirdi.

BİRGER MELİNG

Canlı yayında Meling transferine değinen Tuncay Lakot, Norveçli oyuncu ile Trabzonspor’un çok yakından ilgilendiğini söyledi.

26 yaşındaki sol bek oyuncusu Birger Meling, Fransa Lig 1 takımlarından bu sezon küme düşen Nimes'de 24 maçta forma giydi. Norveçli oyuncu 2 gol, 3 asistlik bir performans sergiledi. Futbola Viking Stavanger'in altyapısında başlayan Meling, daha sonra Middlesbrough, Rosenborg ve Stabaek formalarını giymişti.

Trabzonspor’un transfer gündemi! Biglia, Cornelius ve Meling

CORNELİUS

Cornelius’un Trabzonspor’un gündeminde olduğuna değinen Lakot, Atalanta’dan Parma’ya kiralanan oyuncu ile ilgili Trabzonspor’un çok aceleci olmadığını söyledi. Başkan Ahmet Ağaoğlu ise Cornelius konusunda Gençlerbirliği maçı sonrası yaptığı açıklamada "Cornelius’un maaşıyla ilgili bir sorun yok ama bonservisiyle ilgi bir sorun var orada iki kulüp var. Parma ve Atalanta. O konuda çok aceleci olmayacağız. Cornelius Alternatiflerden birisi." İfadelerini kullanmıştı.

Trabzonspor’un transfer gündemi! Biglia, Cornelius ve Meling

GENÇ OYUNCUYA ASTRONOMİK RAKAM

Tuncay Lakot, Trabzonspor’un gündemine gelen Keçiörengücü’nde forma giyen 20 yaşındaki genç sol kanat Barış Alper Yılmaz için kulübünün 3 Milyon Euro gibi astronomik bir rakam istediğini belirtti.

Trabzonspor’un transfer gündemi! Biglia, Cornelius ve Meling

LUCAS BİGLİA

Programda Lakot, Trabzonspor’un Karagümrük’te forma giyen 35 yaşındaki ön libero Lucas Biglia ile de yakından ilgilendiğini sözlerine ekledi.

Sezon başında Fatih Karagümrük'e transferi büyük ses getiren Lucas Biglia ise 35 maçta 3 gol, 2 asist yaptı. Argentinos Juniors'ta futbol hayatına başlayan 35 yaşındaki orta saha oyuncusu bedelsiz olarak gittiği Independiente'den 2006 yılında 3 milyon Euro bedelle Anderlecht'e transfer olmuştu. 7 sezon sonra Lazio'ya 8.4 milyon Euro bonservis bedeliyle geçen Biglia, 2017'de ise 19.7 milyon Euro karşılığında Serie A devi Milan'a transfer olmuştu.

Trabzonspor’un transfer gündemi! Biglia, Cornelius ve Meling

İÇ TRANSFER

Spor Gündemi programında iç transfere de değinen Lakot ve Şahin, kiralık olarak forma giyen Afobe, Baker ve Marlon ile bordo mavili kulübün gelecek sezon büyük olasılıkla devam etmeyeceğini belirttiler. Sözleşmesi sona erecek olan İranlı oyuncu Majid Hosseini için ise 850 Bin Euro’luk bir teklif yapıldığını ancak Hüseyin Türkmen ve genç Atakan’ın bu bölgede gelecek vadediyor olmasından dolayı ısrarcı olunmayacağını ifade ettiler.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
12 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor