"Trabzonspor'un tehlikeli oyuncuları var"

Trabzonspor Medical Park'ın Avrupa'daki rakibi Unics Kazan’da baş antrenörü Evgeny Pashutin, Trabzonspor’un dengeli bir takım olduğuna dikkat çekti.   Pashutin:   “Trabzonspor dengeli bir takım. Darius Johnson Odom gibi Hardy ile birlikte tehlikeli bir ik

"Trabzonspor'un tehlikeli oyuncuları var"
Trabzonspor Medical Park'ın Avrupa'daki rakibi Unics Kazan’da baş antrenörü Evgeny Pashutin, Trabzonspor’un dengeli bir takım olduğuna dikkat çekti.
 
Pashutin:
 
“Trabzonspor dengeli bir takım. Darius Johnson Odom gibi Hardy ile birlikte tehlikeli bir ikili olan iyi oyunculara sahipler. Kinsey’de hızlı hücum sayıları bulabildiği gibi dışarıdan da şut atabiliyor. Bu 3 Amerikalı, Türk takımı için itici güç. İçeri de ayrıca Stipanovic ve Kulig’den gözümüzü ayırmamalıyız. Bu maçta 40 dakika boyunca konsantre olmamız, rakibimizin kolay basketlerine şans tanımayıp onların kimyasını bozmamız gerekiyor. Agresif ve dinamik olup, kendi stilimizi devam ettirmeliyiz. Taraftarlarımızı memnun etmek ve kazanmak için elimizden gelenin en iyisini yapmalıyız” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler